Skip to content

Dhjetë pranvera WordPress në Open Labs

May 25, 2013

Pas evenimenteve të vazhdueshme i bashkohemi iniciativës botërore për festimin e 10 vjetorit të platformës WordPress. Më specifikisht këtë të shtunë në Open Labsfestohet me prezantime,seminar dhe bisedë mbi një nga platformat me kod burimor të hapur më të njohura në botë.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: