Skip to content

Në shtator, gati IPad 5

May 25, 2013

Në korrik Apple do të fillojë prodhimin në masë IPad 5
i cili të dalë në treg në shtator. Ai do të ketë një ekran 9.7-inch me rezolucion 2048 x 1536, që është ndërtuar mbi një siperfaqe qelqi me te hollë se paraardhësi i tij (0.2mm kundrejt 0.25mm në iPad-in e gjeneratës së katërt).

Tabletë do të përdore ne menyre më efikase ndricimin LED dhe do të jetë rreth 25-33% më i lehte se sa modeli i mëparshëm

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: