Skip to content

Twitter përforcon sigurinë

May 25, 2013

Twitter përforcon sigurinëTwitter ka përforcuar sigurinë pas sulmeve të hakersave, duke u ofruar abonentëve mundësinë për një sistem të dyfishtë kontrolli para se të lidhen me rrjetin social. 

“Bëhet fjalë për një verifikim të dytë për të qenë të sigurt që kur të lidheni të jeni pikërisht ju dhe jo dikush tjetër”, njofton Twitter, duke nënvizuar se do të duhet një adresë email-i dhe një numër telefoni i saktë për të pasur akses tek shërbimet e rrjetit.

“Pas një testi të shpejtë për të parë nëse numri i telefonit mund të marrë mesazhe nga Twitter, atëherë mund të hyni”, ka deklaruar Jim O’Leary, përgjegjës për sigurinë e rrjetit social.

Me sistemin e ri të sigurisë, përveç fjalëkalimit të zakonshëm, do t’u dërgohet abonentëve një kod verifikimi për të hyrë online.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: