Skip to content

Acer C7 Chromebook për vetëm 199 dollarë

May 26, 2013
English: An Acer Chromebook showing the introd...

Chromebook

Nëse keni nevojë për një laptop të ri, atëherë me siguri se do të ju interesojë modeli i ri i laptopit Acer C7 Chromebook, i cili do të vijë në treg për një çmim jashtëzakonisht të përballueshëm prej 199 dollarë.

Acer C710-2833 Chromebook vjen me 16GB solid state disk (SSD) dhe i njëjti do të bazohet në sistemin operativ Chrome.
Gjithashtu, Acer C7 Chromebook posedon edhe ekranin e ndjeshëm në prekje me 11.6 inç me rezolucion prej 1366 x 768 pikselëve, i mbështetur edhe nga procesori 1.1 GHz Intel Celeron 847 dual-core dhe 2GB RAM.

Karakteristikat tjera të Acer C7 Chromebook përfshijnë edhe 802.11a/b/g/n WiFi dhe lidhjen Ethernet bashkë me 3 x USB 2.0, kamerë të përparme dhe flash card reader.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: