Skip to content

Berisha: Seancë e jashtëzakonshme për 3 ligjet

May 26, 2013

Berisha: Seancë e jashtëzakonshme për 3 ligjet

Kuvendi i Shqiperise

Kryeministri iu drejtua Kuvendit të Shqipërisë me një kërkesë për të mbajtur një seancë të jashtëzakonshme ditën e enjte, në 30 maj, pertej afateve kushtetuese per mbylljen e legjislaturës aktuale. 

Qëllimi i kësaj seance do të jetë miratimi i tre ligjeve dhe i amnistisë së propozuar fiskale.

Në shpjegimin e tij, zoti Berisha e konsideroi “këtë seancë të domosdoshme, për të miratuar tre ligjet që zhbllokojnë rrugën e integrimit”.

Të shndërruara në një “kalë betejë” për mazhorancën ne fushaten e saj, tre ligjet e integrimit pritet që të votohen pikërisht “in extremis”, pasi së fundmi, edhe opozita është shprehur në favor të ndërmarrjes së këtij hapi.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: