Skip to content

Google Glass sjell aplikacionet e Facebook, Twitter, CNN…

May 26, 2013

Këtë javë, në konferencën e saj, Google I/O, Google ka paralajmëruar arritjen e një numri të rëndësishëm të aplikacioneve për syzet e saj të mençura, Google Glasss.

Sipas Google, aplikacionet e reja për Google Glass përfshijnë edhe aplikacionet më të famshme si Facebook, Twitter, Tumblr, CNN dhe Evernote, ndërsa aplikacioni i Path dhe NYT do të vijë së shpejti.

Gjatë sqarimit të aplikacioneve për Glass, Google tha se aplikacioni i Tumblr u mundëson përdoruesve të marrin njoftimet e tyre të fundit mbi postimet në Tumblr, si dhe mundëson postimin e gjitha llojeve të përmbajtjes, si tekst, fotografi apo video.

Ndërsa, aplikacioni i Facebook për Google Glass shërben si një vegël për shpërndarjen e përmbajtjes, pasi që i njëjti mundëson përzgjedhjen dhe postimin e menjëhershëm në Facebook, ndërsa emërtimi i postimit bëhet me zë. Opsione të ngjashme ofrojnë edhe aplikacionet tjera të Glass.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: