Skip to content

YouTube me aplikacion të ri për Windows Phone

May 26, 2013

Google dhe Microsoft kanë rënë dakord të bashkëpunojnë, dhe së bashku të krijojnë aplikacionin autentik të shërbimit YouTube, edhe për platformën mobile të Microsoft, Windows Phone.

The Next Web raporton se kompanitë kanë lëshuar një deklaratë të përbashkët sot, duke thënë se “ata janë duke punuar së bashku për të përditësuar aplikacionin e ri të YouTube për Windows Phone, duke mundësuar përputhjen me kushtet dhe rregullat e përgjithshme të YouTube API, duke përfshirë edhe reklamat, të cilat do të vijnë në javët e ardhshme.”

Pasi palët të përfundojë aplikacionin e ri, Microsoft do ta largojë aplikacionin e YouTube të krijuar nga dyqani virtual i aplikacioneve të Windows Phone. Aplikacioni që Microsoft kishte bërë për YouTube nuk i mbështeste reklamat në shërbim.

Image representing YouTube as depicted in Crun...

Image via CrunchBase

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: