Skip to content

Zoologu që bën banjo me luaneshat

May 26, 2013

Zoologu që bën banjo me luaneshatZoologu autodidakt, Kevin Richardson është njohës i mirë i sjelljeve të kafshëve dhe pasioni i tij janë predatorët e mëdhenj, luanët. 

Me ta ai ka krijuar një raport special, duke u bërë pjesë e familjes së tyre. Fle me ta, ngrihet me ta, luan me ta dhe të vegjëlit e tjerë të familjes, madje bën banjo me luaneshat.

Në biografinë e Richardson thuhet se ai nuk përdor shkopin dhe as kafazë, por dashurinë dhe mirëkuptimin për të fituar besimin e tyre. Zoologu ka ndërtuar jetën e tij me familjen e luanëve në pronën që zotëron në Afrikën e Jugut.

Advertisements

From → Kuriozitete

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: