Skip to content

Automjetet elektrike gati për të hyrë në treg

May 28, 2013
E ardhshme e mjeteve motorike që do të pushtojë rrugët në të gjithë botën janë automjetet elektrike
Automjetet elektrike gati për të hyrë në tregE ardhshme e mjeteve motorike që do të pushtojë rrugët në të gjithë botën janë automjetet elektrike. Një Industri gjermane këtë gjë e ka të qartë dhe prodhuesit e kësajë kompanie në këtë vendi janë vënë që tani në lëvizje për të pushtuar sa më shpejt tregun kur të nisë edhe përhapja në masë e tyre.

Matias Visman që eshte dhe kreu i shoqatës së konstruktorëve gjermanë të automjeteve, pranon se prodhuesit gjermanë synojnë që deri në 2020 të hedhin fillimisht në tregun europian mbi 1 milion automjete që funksionojnë me energji elektrike.

Në një intervistë për të përditshmen gjermane “Sueddeutsche Zeitung”, Visman thotë se shtëpitë gjermane të automobilizmit po përgatiten që brenda 2014-ës të kenë gati ofensivën e madhe në këtë sektor, hedhjen në treg të 16 modeleve të para të automjeteve elektrike me qëllim nxitjen e kërkesës.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: