Skip to content

Dacic nuk pret vështirësi në zbatimin e Marrëveshjes

May 28, 2013

Kryeministri i Serbisë, Ivica Dacic ka deklaruar se nuk pret vështirësi të mëdha në zbatimin planit të Marrëveshjes deri më 27 qershor, deri kur është paraparë, në disa faza, zbatimi i Marrëveshjes.

“Deri më 27, përkatësisht deri më 28 qershor, janë paraparë disa hapa, para së gjithash në definimin e planeve dhe të zgjidhjeve ligjore që duhet ndryshuar për implementim të Marrëveshjes. Nuk pres shumë vështirësi për implementim deri më atëherë”, ka thënë Dacici, njoftojnë mediat serbe.

Siç transmeton “Koha”, Dacic ka thënë se është i sigurt se Zyra për Kosovën dhe drejtori i saj Aleksandar Vulin do të zbatojnë vendimet e Qeverisë.

Advertisements

From → Rajoni

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: