Skip to content

Disa zëvendësues për ushqimet e dëmshme

May 28, 2013

Për fat të keq mënyra jonë e jetesës na pengon nga ushqyerja e shëndetshme dhe për pasojë, problemet reflektohen jo vetëm në shëndetin tonë, por edhe në paraqitjen e jashtme.
Këtu janë 7 ushqime të dobishme që ju mund të zgjidhni për të zëvendësuar 7ushqime të dëmshme.

1. Salcë molle në vend të vajit, gjalpit dhe sheqerit
2. Kos në vend të majonezës dhe salcës së kosit
3. Gjalp në vend të vajit në furrë
4. Përdorni arra në sallatë ose cereale me qumësht
5. Përdorni tërshërë
6. Zëvendësoni pijet e gazuara me lëngje frutash të freskëta
7. Konsumoni miell gruri të zi në vend të miellit të bardhë

Advertisements

From → Lifestyle

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: