Skip to content

Karl Lagerfeld i befasuar me famën e tij

May 28, 2013

Karl LagerfeldKarl Lagerfeld është i befasuar se sa i famshëm është bërë dhe shprehet i kënaqur se sa të mirë janë njerëzit me të.

Drejtori kreativ i linjës së modës “Chanel” është bërë i famshëm falë karakterit të tij ekscentrik dhe stilit të errët, por disenjatori nuk arrin të kuptojë se pse njerëzit janë aq të fascinuar nga ai.

“Është vërtet qesharake që kam menaxhuar të bëhem i famshëm pavarësisht se nuk jam aktor, këngëtar dhe nuk jam 15 vjeçar. Nuk kalon as një ditë kur nuk fitoj dhurata, vizatime, kukulla… nga fansat”, ka thënë Lagerfeld për revistën franceze Madame Figaro.

Advertisements

From → Lifestyle

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: