Skip to content

Si të hiqni njollat e frutave nga rrobat tuaja?

May 28, 2013

Jini e pamëshirshme me njollat e frutave: në shumicën e rasteve, lageni vendin ku është njolla me pak glicerinë.

Lëreni ta thithë rroba dhe lëreni të veprojë dhe më pas shpëlajeni.

Në rastin e frutave të kuqe, lageni njollën më lëng limoni dhe më pas shpëlajeni. Nëse njolla është e vjetër atëherë aplikoni ujë të oksigjenuar dhe me pas amoniak dhe më pas shpëlajeni me ujë të bollshëm.

Advertisements

From → Kuriozitete

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: