Skip to content

Asgjësohet një mjet shpërthyes në Gllogovc

May 29, 2013

Foto: IlustrimPolicia e Kosovës njoftoi se Njësia për deminim e Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe KFOR-it kanë asgjësuar një mjet të dyshuar në fshatin Fushticë e ultë në Gllogovc.

Sipas policisë një person kishte njoftuar se në pyll kishte hasur në një mjet të dyshuar të pashpërthyer.

“Policia ka siguruar vendin e ngjarjes ndërsa njësia për deminim e FSK-së dhe KFOR-it kanë asgjësuar mjetin e dyshuar pa incidente”, thuhet në raport.

Advertisements

From → Rajoni

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: