Skip to content

Berisha: Finalizim sistemit të vaditjes

May 29, 2013

Berisha: Finalizim sistemit të vaditjesNë një aktivitet elektoral në Lushnjë, Kryeministri Sali Berisha premtoi se në 4 vitet e ardhshme do të përfundojë sistemi i vaditjes. 

“Po shkojmë drejt zgjedhjeve dhe ju jeni para zgjedhjes drejt finalizimit të një infrastrukture më moderne, drejt finalizimit të ndërtimit të ujësjellësave, kanalizimeve, integrimit të sigurt në BE, marrjes së statusit, ose përpara zgjedhjes së platformës akuzo, trillo, moho”, tha Berisha.

Berisha kujtoi se në katër vitet e fundit janë financuar 42 mijë fermerë dhe mbeshtetja për ta në katër vitet e ardhshme do të trefishohen.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: