Skip to content

iPhone 5S, ekran dyfish më të mirë se modeli paraprak

May 29, 2013

Apple pritet të prezantojnë gjeneratën e gjashtë të telefonit të saj të famshëm, iPhone, përkatësisht modelin iPhone 5S. Dhe kjo pritet të ndodhë në konferencën e zhvilluesve të Apple, ËËDC 2013, e cila mbahet muajin e ardhshëm në San Francisko.

Sipas thashethemeve të cilat kanë qarkulluar në internet për një kohë të gjatë, thuhet se dizajni i iPhone 5S do të jetë i ngjashëm me atë të iPhone 5, mirëpo komponentat e këtij modeli do të jenë më të avancuara, përfshirë procesorin dhe RAM memorien.

Ndërsa një raport i ri i iPhone, thotë se iPhone 5S do të vijë me ekran të ri dhe të përmirësuar, dhe i njëjti do të ketë dyfish më shumë piksel se sa paraardhësi i tij, ose diku rreth 1.5 milionë piksel.

Sipas këtyre burimeve, iPhone 5S (ose iPhone 6) do të ketë kornizë më të ngushtë të ekranit, dhe ky model thuhet se është në përgatitje e sipër, dhe se i njëjti do të fillojë shitjen gjatë muajit shtator të këtij viti.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: