Skip to content

Kreu i Bashkisë së Gramshit: Zyrtari i Ministrisë së Mbrojtjes më kërcënoi me armë

May 29, 2013

Kreu i Bashkisë së Gramshit: Zyrtari i Ministrisë së Mbrojtjes më kërcënoi me armëGRAMSH – Kryetari i Bashkisë së Gramshit, Dritan Bici denoncon publikisht një zyrtar të Ministrisë së Mbrojtjes, me pretendimin se e ka kërcënuar me armë zjarri, pas një debati për heqjen e disa prej flamujve të Partisë Demokratike nga bulevardi kryesor i Gramshit.

Sipas kryebashkiakut të Gramshit, drejtori ekonomik në Ministrinë e Mbrojtjes, Shkëlqim Berisha, e ka goditur fillimisht me grushta dhe më pas ka nxjerrë një armë zjarri për ta detyruar të mos hiqte flamujt e PD-së të vendosur në anën e majtë të bulevardit.

Kryebashkiaku Bici tha se Partia Demokratike nuk kishte respektuar vendimin që flamujt e aleancës së djathtë të vendoseshin në anën e djathtë të bulevardit dhe punonjësit e bashkisë kishin hequr vetëm flamujt e vendosur në anën e majtë të rrugës.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: