Skip to content

Ledri, i fokusuar në regji

May 29, 2013

Ledri Vula Ledri Vula duket se nuk e ka në plan t’i kthehet muzikës, pasi thotë se është shumë i kënaqur me angazhimet e tij në fushën e regjisë.

Ish-anëtari i grupit Skillz së fundi ka realizuar një film dokumentar që flet për historinë jetësore të veteranëve të arsimit, Naxhie Alibegaj Buçinca dhe Fahri Buçinca, të cilët kanë dhënë kontributin e tyre në arsimimin e vajzave.

Dhe, ai është shprehur mjaft i kënaqur në punën që e bënë si regjisor dhe për të ardhmen planifikon edhe projekte të reja.

“Puna e regjisë po më sjellë mjaftë kënaqësi, uroj të vazhdoj edhe me më shumë suksese” ka thënë ai për “Zëri”.

Advertisements

From → Show-biz

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: