Skip to content

Berisha përuron ‘e-doganën’

May 30, 2013

Berisha përuron 'e-doganën'Kryeministri Sali Berisha inauguroi në “e-doganën”, sistemin e ri doganor online. 

Në fjalën e tij, shefi i qeverisë theksoi se dogana online është një projekt i shkëlqyer që do të përmirësohet edhe më tej, ndërsa vuri theksin se ecuria në dogana, gjë që është pasqyruar me një qëndrim të ri të publikut dhe biznesit.

“Janë përmirësuar referencat për doganat. E domosdoshme është që krerët e doganave duhet të bisedojmë me Shoqatën e Transportuesve”, tha Berisha.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: