Skip to content

Inter, Mazzarri viziton “Pinetina”-n

May 30, 2013

Inter, Mazzarri viziton “Pinetina”-nKa qenë kontakti i parë i realitetit interist për Ëalter Mazzarri-n. 
Tekniku i ri i zikaltërve ka darkuar në Milano, së bashku me presidentin Massimo Moratti, përpara se të vizitonte për disa orë “Pinetina”-n, qendrën stërvitore të klubit.
Mazzarri ishte i shoqëruar nga drejtori teknik, Marco Branca, nga drejtori sportiv, Piero Ausilio, dhe nga menaxheri i ekipit, Ivan Cordoba, veç komponentëve të tjerë të stafit të tij.
Prezantimi zyrtar do të bëhet të enjten e ardhshme, më 6 qershor.
Bëhet fjalë për një vizitë sekrete, e cila në fakt i ka dhënë dritën jeshile aventurës së re interiste të Mazzarri-t.
Hapi i parë ky, përpara grumbullimit të ekipit, që pritet të bëhet më 8 korrik, përpara se të shkojnë në kampin stërvitor të Pinzolo-s, nga 10-23 korrik.

Advertisements

From → Sport

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: