Skip to content

“Novartis” nxjerr rezultatet për kancerin e gjirit, mushkërive dhe leuçemisë

May 30, 2013

"Novartis" nxjerr rezultatet për kancerin e gjirit, mushkërive dhe leuçemisëZYRIH- Grupi farmaceutik zviceran, “Novartis” do të paraqesë rezultatet e 170 studimeve mbi kancerin e gjirit dhe të mushkërive si dhe të leuçemisë, gjatë kongreseve mjekësore.

Studimet përfshijnë kryesisht efektivitetin e “Tasigna”, një trajtim i ri për një formë të kancerit të gjakut.
Grupi do të paraqesë gjithashtu rezultatet e provave të para klinike të “LDK378”, një trajtim për kancerin e mushkërive.

Rezultatet e studimeve do të publikohen gjatë kongresit të 49-ë të Shoqërisë Amerikane të Onkologjisë Klinike, që do të zhvillohet në Çikago, gjatë periudhës 31 maj-4 qershor si dhe në Kongresin e 18-ë të Shoqatës Evropiane të Hematologjisë, që do të organizohet në Stokholm, gjatë periudhës 13-16 qershor.

Advertisements

From → Shkencë

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: