Skip to content

PD humb Bashkinë e Kukësit

May 30, 2013
Flag of the Democratic Party in Albania

Flag of the Democratic

Hasan Halilaj, kryetar i Bashkisë së Kukësit deklaroi largimin nga Partia Demokratike dhe afrimin me Lëvizjen Socialiste për Integrim. Halili i zgjedhur dy herë kryebashkiak i kandiduar nga Partia Demokratike në një konferencë për shtyp rënditi arsyet e këtij largimi duke lëshuar akuza ndaj ministrit Olldashi. 

“Përderisa qeveria aktuale e PD nuk realizonte premtimet që kemi bërë bashkë, unë deri ditën e sotme kam qenë pjesë e PD-së, nga dita e sotme, unë nuk do të jem më pjesë e PD për të vetmen arsye se ata nuk kanë dashur të takojnë kryetarin e Bashkisë për të zgjidhur problemet. Konkretisht është nismë e jashtëzakonshme e zotit Olldashi për të mos zgjidhur asnjë lloj problemi që ka patur Kukësi. Forca tjetër që unë do të përfaqësoj nga dita e sotme është Lëvizja Socialiste për Integrim. Kukësi do ujë, nuk ka nevojë për premtime apo mashtrime politike 1 herë në 4 vjet. Problemin kryesor e kam me pjesën më interesante të qeverisë shqiptare që është mësuar të bëjë punë ashtu sic di vetë. Unë nuk di të bëj punë ashtu sic dinë ata. Di të bëj punë, të zgjidh problemet ashtu sic e ka parashikuar ligji”, deklaroi Kryetari i Bashkisë së Kukësit.

Halilaj thotë se e ka vendosur largimin për shkak të premtimeve të pambajtura të qeverisë për qytetin e Kukësit. Ai përmend dështimin me ujësjellësin e ri për të cilin thotë se është jashtë standardit.

Mosndërhyrja në infrastrukturën rrugore, mosndërtimi i landfillit të mbeturinave, mosndërtimin e shkollës në lagjen e re, mungesën e financimit të konviktit të shkollës së mesme, të qendrës së shërbimeve sociale, stadiumit të futbollit. Gjithashtu, mosfunksionimin e tregut agro-ushqimor dhe magazinës së patates.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: