Skip to content

Rama në Bushat: Individi dhe prona nuk preken

May 30, 2013

Rama në Bushat: Individi dhe prona nuk preken

Bushati ka qenë destinacioni i radhës në turin elektoral të kryetarit Rama, për të prezantuar kandidatet për deputet e për të prezantuar atë çka socialistet, thonë se do t’i bëjnë realitet pas 23 qershorit. Gjatë fjalës së tij, Rama tha se banorët e Bushatit kanë nevojë për siguri dhe mbrojtje sepse sipas tij individi dhe prona, duhet te jene te paprekshme, siç e thotë dhe kushtetuta. “Do ju kthejmë brenda 300 ditësh policinë e shtetit, do japim certifikatën e tokës, dhe Saliu gjysh duhet te iki nga pushtetit”. Ndërsa deputeti i këtij qarku Tom Doshi, akuzoi kryetaren e kuvendit dhe kryeministrin Berisha, se nuk kanë mbajtur premtimet për Shkodrën dhe se kanë mashtruar elektoratin.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: