Skip to content

Bëhemi të famshëm në botë, me gjyqtarin që han fara

May 31, 2013

Bëhemi të famshëm në botë, me gjyqtarin që han fara

Bota sportive ka mësuar më shumë për futbollin kosovar. Një gjyqtar anësor që referoj në një ndeshje miqësore në Kosovë ka arritur në magazina të ndryshme sportive në botë.

Media, portale, forume, të ndryshme evropiane e botërore kanë postuar foton e një gjyqtari kosovar që në një ndeshje kryen punën e gjyqtarit anësor, ndërsa në të njëjtën kohë gjen kohë të hajë fara.

“Një bluzë të trash, flamurin nën sqetull dhe farat në dorë” shkruan një forum anglez për gjyqtarin kosovar.

“Gjyqtari në Kosovë, ësht vetë në out” shkruan një portal hungarez.
“Paramendoni si do të gjykoj një ofsajd ky gjyqtar” shkruan një forum spanjoll për gjyqtarin kosovar.

Advertisements

From → Sport

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: