Skip to content

Berisha: Rama po kërcënon qytetarët

May 31, 2013

Berisha: Rama po kërcënon qytetarëtNga Burreli, Kryeministri Sali Berisha akuzoi kryesocialistin Edi Rama se po kërcënon qytetarët në këtë fushatë, ndërsa mësuesit po i paralajmëron për gjyqe publike të turpshme të kohës së shkuar. 

Duke prezantuar kandidatët e Partisë Demokratike në Mat, Kryeministri theksoi se qytetarët shqiptarë nuk meritojnë alternativën e bllokimit, që sipas Berishës ofron kundërshtari i tij.

“Së bashku të marrim statusin, së bashku të bëjmë gjithcka për liberalizimin e vizave me Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ju ftoj të ecim përpara për zhvillimin, për Matin e zhvilluar, për Shqipërinë e zhvilluar”, tha Berisha.

Duke risjellë në vëmendjen e të pranishmëve Leka Zogu, i cili doli prej kësaj zone dhe më pas u vetëshpall mbreti i Shqipërisë, Berisha, vlerësoi rolin e tij në zhvillimet politike dhe të jetës në vitet që ishte në këtë funksion.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: