Skip to content

E Mbani Mend Pipi Çorapegjatën? Ja Si Është Sot…

June 1, 2013

 

E mbani mend aktoren e “Pipi Çorapegjata” që luajti filmin e suksesshëm në fillim të viteve ’70?

Pipi është një nga personazhet më të pëlqyer të librave për fëmijë, libër i shkruar nga shkrimtarja suedeze Astrid Lindgren që më pas u bë dhe film. Ky rol u luajt nga aktorja Inger Nilson, një fëmijë i shkathët me fytyrë mbushur plot quka.

Pipi tashmë ka ndryshuar shumë, pasi tani është 60 vjeçe!

Advertisements

From → Kuriozitete

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: