Skip to content

Radcliffe: Harry Potter? Mund të kthehem sërish

June 1, 2013

Radcliffe: Harry? Mund të kthehem sërish“Të kthehem në sagën e Harry Potter? Mund ta bëj në rolin e babait të Harry, i angazhuar në një nga betejat e para kundër Voldemort”. 

Me këto fjalë, Daniel Radcliffe, fytyra kinematografike e magjistarit të krijuar nga pena e J. K. Rowling, lë të hapur mundësinë e kthimit në sagën që e bëri të famshëm.

Kjo, pavarësisht se kohë më parë ai ishte distancuar nga shkolla e magjisë e Hogwarts. Por këtë herë Daniel ka një kusht, që roli i tij të mos jetë më ai i Harryt.

Në vitet e fundit, Radcliffe interpretoi në filmin “The woman in black”, një thriller-horror që u mirëprit nga publiku britanik e më gjerë dhe që i ka hapur perspektivë aktorit për role të reja.

Advertisements

From → Show-biz

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: