Skip to content

Rihanna “përshëndet” Stambollin

June 1, 2013

Rihanna përshëndet StambollinRihanna mbërriti me jaht në qytetin e Stambollit ditën e enjte për koncertin e radhës së turit të saj botëror dhe para se të zbriste mori pozë me gishtat e mesit ngritur dhe foton e postoi në Twitter. 

Këngëtarja 24-vjeçare e shoqëroi foton vulgare me komentin: “Më fal mami!” Rihanna ka pasur shumë sukses me turin e saj dhe në Twitter është mburrur gjatë gjithë kohës me këtë gjë.

“Po mbush plot stadiumet”, “Duke zbarkuar nga jahti për në koncert” apo “Të gjunjëzuar para meje” janë disa nga statuset e tjera të saj.

Turi i saj botëror “Diamonds” ka nisur në muajin mars dhe do të përfundojë në muajin tetor.

Advertisements

From → Show-biz

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: