Skip to content

Si pjesë e filozofisë budiste dashuria njeri-tiger

June 1, 2013

Dashuria njeri-tigërSi pjesë e filozofisë budiste të një harmonie të plotë të qënieve të gjalla me natyrën, një vend të rëndësishëm zë meditimi, toleranca dhe dashuria për speciet e tjera. 
Megjithatë, në një manastir budist në Kanchanaburi, Tajlandë, kjo dashuri ka kaluar çdo kufi, ndërsa murgjit mbushin kohën e tyre duke rritur, e duke u përkujdesur për tigrat.
Mbi 100 tigra jetojnë brenda mureve të manastirit, në harmoni të plotë me murgjit, që përkujdesen njëkohësisht që gjitarët të jenë gjatë të gjithë kohës të ushqyer dhe të gëzuar
Këto janë vetëm disa prej imazheve të pashlyeshme, që një fotograf britanik arriti të merrte ndërsa vizitoi këtë manastir.

Advertisements

From → Kulture, Lifestyle

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: