Skip to content

Të zhvendosësh shtëpinë

June 1, 2013

Të zhvendosësh shtëpinëPër të mos shkëputur lidhjen emocionale me banesën e tyre, një cift amerikan vendosi të zhvendosë të gjithën atë, ashtu sic është për t’iu shmangur shembjes së mundshme të saj për shkak të erozionit të tokës. 

Bëhet fjalë për lëvizjen e një cifti amerikan, rezidentë të ishullit Martha Vinyard në Arkipelagun Elisabeth në Masachusets. Ndërtimi i banesës luksoze u ka kushtuar miliona dollarë dhe vite të tëra punë.

Por avancimi i detit dhe gërryerja e bregut rrezikonte seriozisht banesën e tyre. Për t’iu larguar rrezikut, cifti zgjedh të zhvendoset 200 metra, së bashku me shtëpinë e tyre. I gjithë operacioni do t’u kushtojë plot 1 milion dollarë.

Advertisements

From → SHBA

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: