Skip to content

Vdiq 120 vjeç, ka djalin 98-të vjeçar dhe 446 pasardhës të tjerë

June 1, 2013

Njeriu më i moshuar në Arabinë Saudite ndërroi jetë në moshën 120 vjeçare duke lënë pas vetes 447 pasardhës, mes tyre djalin 98-vjeçar, 23 fëmijë të tjerë dhe qindra nipër, mbesa, stërnipër e stërmbesa.

Ai nuk ka pasur probleme shëndetësore, ndërsa ka vdekur në shtëpinë e tij. Ai ka qenë udhëheqës i fisit thuajse gjatë gjithë jetës.

Pas vetes ka lënë 24 djem dhe vajza që i ka pasur me gra të ndryshme. Djalin më të moshuar e ka 98 vjeç, ndërsa më të riun 22 vjeç. Nipi më i moshuar i tij është 65 vjeç.

Ai lindi në vitin 1893 dhe ka jetuar në tre shekuj të ndryshëm.

Advertisements

From → Kuriozitete

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: