Skip to content

Berisha në Belsh: Do hapim vende të reja pune

June 2, 2013
Sali Berisha - World Economic Forum Turkey 2008

Sali Berisha 

Fushata elektorale e demokrateve është zhvendosur në Belsh të qarkut të Elbasanit, nga ku kryeministri Berisha ka premtuar hapjen e vendeve te reja të punës nëse PD-së do t’i besohet nga elektorati, një mandat tjetër katër-vjeçar. Kryeministri Berisha u ndal gjatë në zhvillimin ekonomik te vendit. Ai akuzoi kryetarin e PS-së si pengues të një sërë reformash. Por pavarësisht kësaj, kryeministri premtoi para banoreve të Belshit një sërë investimesh që lidhen me bujqësinë dhe sektorë të tjerë jetike. Para se te udhëtonte drejt Belshit, kryeministri Berisha ka festuar ne Tiranë me fëmijët edhe ditën e 1 Qershorit.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: