Skip to content

Masakron nusen ditën e parë të martesës, i thirri me emër tjetër

June 2, 2013

Nata e parë e martesës është shndërruar në një makth për një nuse të re të sapomartuar në Itali. E reja, mësohet se është masakruar nga bashkëshorti i saj , në një hotel në Itali, pasi gabimisht e ka thirrur me një emër tjetër.

Jo vetëm nusja e re ka dalë e gjakosur dhe me brinjë të thyera nga gjithë kjo histori, por edhe dhoma e hotelit ku do të kalonin natën e parë të martesës, është shkatërruar tërësisht.

Mediat italiane, shkruajnë se alarmin e ka dhënë vetë bashkëshorti dhunues, i cili pasi ka përdorur dhunë kafshërore nga gruas së tij të re ka lajmëruar recepsionin.

Çifti i ri, të dy të shkolluar, i përkisnin familjeve të ngritura të kësaj zone.

Advertisements

From → Kuriozitete

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: