Skip to content

Rama në Orikum: Do zgjidhim çështjen e pronës

June 2, 2013
Edi Rama, Albanian politician, giving a talk i...

Edi Rama

Edi Rama ka premtuar se pas 23 qershorit do të zgjidhë çështjen e lënë pezull të pronave, qe në zonën e Orikumit, ku Rama improvizoi këndin e fjalës, ka ngjallur problem për banorët. As PS as Pd nuk beri që këto vite për zgjidhjen e pronës, por ne premtojmë se pas 23 qershorit, do t’ju kthejmë pronarëve atë që ju takon atje ku është e mundur. Ajo që për Ramën përben problem, është vija bregdetare e Shqipërisë. Për këtë Rama u angazhua se do ta zgjidhe përmes bashkëpunimit me njësite vendore dhe një ligji te posaçëm vijën bregdetare. Edi Rama, shoqëruar nga kryetari i bashkisë Shpëtim Gjika, festoi me fëmijët jetim te qytetit bregdetar, ditën e 1Qërshorit ku dhuroi dhe 30 tableta elektronike për ta.

 

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: