Skip to content

Sneijder: Më bëhet qejfi që po dështon Interi

June 2, 2013

Wesley Sneijder e ka shprehur inatin që e ka ndaj drejtuesve të Interit. Ish ylli i skuadrës italiane, ka thënë se ndihet mirë që Interi përfundoj në pozitën e nëntë këtë edicion.

“Ndihem vërtetë keq për lojtarët dhe tifozët, por nuk mërzitem aspak për disa persona të tjerë në klub që Interi përfundoi i nënti këtë sezon dhe që trajneri u largua.

Ata as që u kualifikuan në kompeticionet evropiane dhe shpresoj që kjo gjë t’i ketë bërë njerëzit në klub të mendojnë se çfarë është duke ndodhur. Kjo që po ndodh, nuk i ka hije Interit.

Disa persona u munduan të më shkatërrojnë te Interi. Po të mos kisha personalitet të fortë, tani do të isha i shkatërruar” deklaroj Sneijder.

Advertisements

From → Sport

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: