Skip to content

Berisha në Bushat: Votoni për mandatin e artë

June 3, 2013

Berisha në Bushat: Votoni për mandatin e artëKryeministri Sali Berisha në një miting elektoral me banorë të Bushatit ftoi votuesit të bëjnë zgjedhjen e tyre në 23 qershor, duke i dhënë Partisë Demokratike, atë që Berisha e quan mandatin e artë. 
“Më 23 qershor, mandati juaj i tetë është mandati i artë, mandati për të marrë statusin e vendit kandidat, për të integruar Shqipërinë, për krijimin e mijërave vende pune kudo në Shqipëri, për rritjen e rrogave dhe pensioneve dhe zhvillimit të fshatrave dhe qyteteve”, u shpreh Berisha.
Si gjithnjë Kryeministri sulmoi kundërshtarin e tij Edi Rama, pasi sipas Berishës, me premtimin që Rama bën për heqjen e TVSH-së, do të thotë se ai po u dëmton prodhimet

e fermerëve dhe bujqve shqiptarë.
“Shoku i autobusit tha se do të hiqet TVSH-ja për produktet bujqësore. Por kjo në fakt do të thotë heqje të mbrojtjes për produktet shqiptare nga produktet e importuara. Me heqjen e TVSH-së nuk do të ndodhë gjë tjetër veçse do të kalbet gruri dhe prodhimet e tjera nëpër ara”, tha Berisha.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: