Skip to content

Flokët, ja cilat janë 4 gabimet fatale

June 3, 2013

Midis ideve të krijuara dhe zakoneve të gabuara, ju mund të mos kujdeseni siç duhet për flokët tuaja.

Ja 4 gabime që duhen shmangur nëse ju dëshironi të keni flokë të bukur:

Të përdorni gjithmonë të njëjtën shampo.Shumë njerëz ende mendojnë se duke përdorur produkte të njëjta, ato veprojnë në afat të gjatë. Por, jo! Ky është një gabim, nuk duhet t’i mësoni flokët tuaja me të njëjtin produkt sepse ai nuk është më efektiv.

Të lash flokët një herë në javë. Është krijuar ideja se flokët duhet të lahen sa më pak të jetë e mundur. Në të vërtetë, të lani së tepërmi flokët i dëmton ato. Megjithatë, të lani flokët tuaj një herë në javë nuk është e mjaftueshme. Lani flokët 2-3 herë në javë.

Përdorimi i pjasterit çdo ditë. Ky është një gabim i vërtetë, përdorimi i përditshëm i dëmton flokët tuaj. Edhe teknologjia qeramike është agresive ndaj flokëve.

Të ngatërrosh balsamin me maskën. Shumë njerëz ngatërrojnë balsamin me maskën. Megjithatë ato janë shumë të ndryshme! Maska duhet të përdoret 1 herë në javë kurse balsami përdoret pas çdo larje flokësh.

Shmangni këto gabime dhe do të shihni, që flokët tuaja do të jenë të shëndetshme.

Advertisements

From → Kuriozitete

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: