Skip to content

10 vendet e zhvilluara ku jetohet keq

June 4, 2013

EU 27: Candidate countries Current members Imp...

Do të jetë një jetë të mirë? Atëherë mos shko në Turqi, pasi është vendi që renditet i fundit sa i takon cilësisë së jetesës. Organizata për Zhvillim dhe Bashkëpunim Ekonomik e cila ka analizuar të dhënat për 34 vende, e lë Turqinë në vend të fundit për të dytin vit radhazi.

31% e popullsisë turke ka shkollim të lartë dhe 48% kanë një punë që paguhen – ndër vendet me nivelin më të keq. Dhe vetëm 68% e qytetarëve turq kanë më shumë ditë pozitive se sa negative.

Në 10 vendet e zhvilluara ku qytetarët nuk janë të kënaqur me jetën që bëjnë bën pjesë Greqia, Portugalia, Hungaria dhe Estonia, që të katërta pjesë të Bashkimit Evropian.

Advertisements

From → Bota

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: