Skip to content

Format e mrekullueshme të Beyonce

June 4, 2013

Format e mrekullueshme të BeyoncePas një periudhe të ngarkuar me ture, Beyonce dhe Jay Z. janë rikthyer të shijojnë kohë të bollshme me njëri-tjetrin, pavarësisht se të dy janë prindër të një vajze 1-vjeçare. 

Një darkë e kaluar me shoqërinë e verës dhe njëri-tjetrit, më parë gjatë javës, u zëvendësua nga një tjetër mbrëmje romantike, gjatë së cilës bashkëshortët vizituan një kinema për të ndjekur një film, të dielën në Nju Jork.

Ndërsa 43-vjeçari Jay Z., me stilin e tij të zakonshëm nuk ofroi asgjë të veçantë nga pikëpamja e veshjes, nuk mund të thuhet e njëjta gjë për Beyonce.

31-vjeçarja, duke ecur përkrah të shoqit me një palë pantallona të shkurtra lëkure, shfaqi edhe një herë më shumë forma shumë pranë perfeksionit.

 

Advertisements

From → Show-biz

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: