Skip to content

iRadio, projekti i ri i “Apple”

June 4, 2013

iRadio, projekti i ri i “Apple”Një shërbim i ri muzikor në streaming. Është ky projekti tek i cili po punon “Apple” në prag të konferencës së inovacionit që do të mbahet më 10 qershor në San Françisko. 

Kompania amerikane ka bërë një marrëveshje me “Warner Music” dhe po përpiqet të sigurojë marrëveshje me shtëpi të tjera diskografike, në kohë për Worldwide Developers Conference.

Shërbimi pritet të quhet iRadio dhe negociatat me kolosët e muzikës kanë nisur disa muaj më parë, bëjnë të ditur mediat amerikane.

iRadio pritet të jetë falas pasi “Apple” synon ta financojë përmes publicitetit dhe rritjes së shitjeve të këngëve prej 99 cent në dyqanin iTunes, që nga viti 2001 e deri më sot numëron 500 milionë abonentë.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: