Skip to content

Ja si përgjigjet Arbana Osmani pasi nevrikoset nga sms i Berishës

June 4, 2013

Ashtu siç i ka ndodhur një pjese të mirë të shqiptarëve, edhe prezantueses së dashur Arbana Osmani, i ka mbërritur këtë javë në celular një mesazh nga kryeministri Sali Berisha, në të cilin ai kërkonte sugjerime për mandatin e ardhshëm. Teksti i mesazhit të kryeministrit është ky që po sjellim më poshtë: “Së bashku arritëm shumë…dhe perfundon me fjalet :
Mirëpres sugjerimet tuaja për mandatin e ri. Miqësisht Sali Berisha”. Duke qenë se mesazhet janë dërguar nga një sistem kompjuterik, ka ndodhur edhe që një personi t’i shkojë disa herë i njëjti mesazh. Dhe kjo gjë i ka ndodhur edhe prezantueses së “Big Brother” në të gjashta edicionet e tij, Arbana Osmanit, e cila, e bezdisur nga mesazhet e shpeshta, i është përgjigjur kështu mesazhit: “Ok, po jo 10 sms në minutë, se ma hodhe baterinë në tokë”. Foton e mesazhit prezantuesja e ka postuar në profilin e saj, ku dhe ka marrë komente të shumta.

Advertisements

From → Kuriozitete

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: