Skip to content

Kim Kardashian do të bëhet me vajzë

June 4, 2013

Kim Kardashian do të bëhet me vajzëKim Kardashian do të bëhet me vajzë, u konfirmua ditën e hënë. 

Ndonëse prej mesit të muajit maj, zëra pranë familjes kishin thënë se familja e Kim do të shtohej me një femër, ishte seria e fundit, e serialit “reality-show” “Keeping Up with Kardashians”, ajo që konfirmoi gjininë e foshnjes që pret 32-vjeçarja.

Në serinë e fundit të transmetuar në televizionet amerikane, doktori i familjes ekzaminon Kim nëpërmjet një ekoje dhe i jep asaj lajmin e gëzuar.

Nëna e ardhshme ishte shoqëruar në këtë vizitë edhe nga dy motrat dhe nëna e saj, të cilat pritën jashtë sallës.
Megjithatë, ra në sy fakti se Kanye West, babai i fëmijës, nuk ishte i pranishëm në këtë moment kaq të rëndësishëm, ndërsa lotët e emocionit të 32-vjeçares, i fshinë familjaret e saj.

/

Advertisements

From → Show-biz

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: