Skip to content

Vera na bën të ndihemi më të bukur

June 4, 2013

Vera na bën të ndihemi më të bukurStina e verës jo vetëm na karikon me më shumë energji, por gjithashtu bën që të na duken më tërheqës njerëzit që na rrethojnë. 

Ky përfundim u arrit nga një anketim origjinal, i realizuar në një faqe të njohjes së njerëzve në mënyrë virtuale.

2 mijë përdoruesve të “Match.com” iu kërkua që të zgjidhnin midis dy fotove të të njëjtit person, se ku ai ngjante më bukur dhe imazhet ishin realizuar njëri në verë dhe tjetri në dimër.

Një shumicë dërrmuese, prej 73% e pjesmarrësve në këtë anketim, zgjodhën si foton më tërheqëse atë të bërë në stinën e verës.

Pyetjes se në cilën stinë ndihen më tërheqës, 82% e femrave iu përgjigjën me verën dhe gjithashtu me shumicë prej 65%, kjo përgjigje u dha edhe nga gjinia tjetër.

Sipas drejtuesve të anketimit, është fuqia e diellit, përmirësimi i motit dhe pushimet që përgjithësisht i bëjnë njerëzit të kenë një vetbesim dhe entuziasëm të shtuar në periudhën e verës.

Advertisements

From → Lifestyle

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: