Skip to content

Berisha: Të votojmë për integrimin

June 5, 2013

Berisha: Të votojmë për integriminKryeministri Sali Berisha në përurimin e rrugës Shkodër – Hani i Hotit, ftoi qytetarët shqiptarë që me datë 23 qershor të votojnë për integrimin e Shqipërisë, për zhvillimin e infrastrukturës rrugore dhe për zhvillimin e jetës së familjeve shqiptare. 

“4 vitet që do të vijnë do të jenë vitet e punësimit të madh, sepse do të trefishojmë në 165 milionë dollarë grantet për fermerët shqiptarë. Ne kemi dhënë mbështetje totale duke vendosur rimbursimin me para në dorë të të gjithë TVSH-së së mallrave, makinerive, plehrave dhe cdo gjë që përdorin për të shtuar prodhimin në fermat e tyre”, tha Berisha.

 

Kryeministri ritheksoi se ndër synimet e qeverisë është liberalizimi i vizave në SHBA-në, ndërsa sulmoi alternativën e opozitës, si alternativë të rrënimit dhe shkatërrimit të jetës së shqiptarëve.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: