Skip to content

Disa njerëz thjesht nuk mund të lënë duhanin

June 5, 2013

Disa njerëz thjesht nuk mund të lënë duhaninSipas mjekëve britanikë, ka persona të cilët e kanë të pamundur të lënë duhanin dhe këta persona këshillohen që të paktën të ulin konsumin e cigareve. 

Ekspertët mendojnë se gjëja më e mirë për shëndetin është ta lësh duhanin, por janë në një mendje edhe për faktin se ka njerëz që nuk e bëjnë dot këtë gjë.

Siç publikon ‘Daily Mail’, profesori Mike Kelly thekson: “Mark Twain ka thënë: të lësh duhanin është gjëja më e lehtë në botë, e kam bërë mijëra herë.
Nga eksperienca mjekësore e di që është shumë e vështirë për disa njerëz të lënë duhanin, por mund të ulësh konsumin e tij ose të përdorësh cigare elektronike.”

“Edhe pse përdorimi i produkteve të licensuara të nikotinës është i këshillueshëm, shumë njerëz nuk i duan çamçakëzat me nikotinë”, shtoi Kelly.

Advertisements

From → Lifestyle

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: