Skip to content

Malaj: Taksim i shkallëzuar

June 5, 2013

Malaj: Taksim i shkallëzuarDeputeti i pavarur Arben Malaj, në një konferencë për media, u shpreh se në momentin aktual ekonomik të vendit, duhet një taksim i shkallëzuar. 

“Nuk duhet abuzuar me tatimin progresiv. Pa një rritje ekonomike, e cila rrit të ardhurat, është e pamundur që të kemi një rritje ekonomike të qëndrueshme për të përballuar sfidat. Debatet janë të nxehta në fushatë, por partitë politike duhet të jenë të përgjegjshme. Pasojat e krizës ekonomike do të rëndojnë mbi taksapaguesit shqiptarë”, u shpreh Malaj.

Ashtu sikurse ka bërë me dije edhe më parë, Malaj theksoi se mandatin e tij nuk do ta shkëmbejë me karrige qeveritare, ndërsa theksoi se në rast se fiton, ai do të qëndrojë deputet i pavarur në katër vitet e ardhshme dhe do të jetë pro reformave kundër populizmit.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: