Skip to content

Pele: Neymar, më mirë se Messi

June 5, 2013

Pele: Neymar, më mirë se MessiNë një intervistë për goal.com, Pele është shprehur se Neymar i ka të gjitha mundësitë për të qenë lojtar më i mirë se Leo Messi, edhe pse pranoi se talentit brazilian do i duhet kohë për tu përshtatur me Barcelonën dhe futbollin në Europë. 

“Në dy vitet e fundit Neymar është përmirësuar shumë. I përdor të dyja këmbët dhe godet mirë me kokë gjithashtu. Më pëlqen shumë Messi, por mendoj se Neymar ka më shumë mundësi për të qenë më i mirë se ai”, theksoi legjenda e futbollit botëror.

Gjithsesi, Pele nuk është i sigurtë nëse Neymar do i shfrytëzojë siç duhet cilësitë e tij: “Futbolli në Europë është më i egër se në Amerikën Latine. Ndonjëherë teknika nuk të hyn në punë në Europë.”

Advertisements

From → Sport

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: