Skip to content

Tmerr në bordin e avionit

June 5, 2013

Tmerr në bordin e avionitUdhëtarët e një linje të “Singapor Airlines” përjetuan tmerr të vërtetë në fluturim, kur avioni i tyre ra për 20 metra ne menyre spontane dhe te dhunshme, kur u ndesh me nje turbulence të fortë ajri. 

Incidenti ndodhi pikërisht në momentin kur po shpërndaheshin ushqimet dhe siç dëshmuan fotot e disa prej udhëtarëve, ato u perhapen pothuajse kudo në bordin e avionit.

Disa prej pijeve që po shpërndaheshin prej asistenteve të fluturimit, madje përfunduan në tavan.

Si rrjedhojë e kësaj rënie drastike, 11 udhëtarë që nuk po mbanin të lidhur rripin e sigurisë e një pjestar i stafit mbetën të plagosur.

Rënia kaotike ndodhi ndërsa “Airbus”-i ishte në fazë ulje dhe të lënduarit u asistuan menjëherë pas zbritjes, në aeroportin “Heathrow” të Londrës.

Advertisements

From → Bota

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: