Skip to content

Alarm fals për bombe te shkolla Sami Frasheri

June 6, 2013

Alarm fals për bombe te shkolla Sami Frasheri

Policia e kryeqytetit eshte vene sot ne alarm, pas nje telefonate per bombe, ne nje nga shkollat e kryeqytetit. Ngjarja ndodhi rreth ores 10:30, kur ne sallen operative te policise se Tiranes, nje person ka njoftuar se ne gjimnazin “Sami Frasheri” eshte vendosur nje bombe. Ne pak minuta, policia ka evakuuar te gjithe nxenesit dhe mesuesit qe ndodheshin ne ambientet e brendshme dhe te jashtme te shkolles. E gjithe godina u kontrollua me mjete te specializuara dhe ne perfundim rezultoi se telefonata ishte e pavertete. Burime nga policia kane bere me dije, se kane nisur hetimet per gjetjen e autorit te telefonates.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: