Skip to content

Berisha: Do të rivendosim rrogën e 13-të

June 6, 2013

Berisha: Do të rivendosim rrogën e 13-tëKryeministri Sali Berisha prezantoi të enjten kandidatët e Partisë Demokratike në Gramsh, prej nga ku premtoi plan për punësim, për zhvillimin e infrastrukturës dhe të jetës së qytetarëve shqiptarë. 

“Politika jonë është mbrojtja e qytetarit. Ne do të përmirësojmë cilësinë e jetës së njerëzve. Ju premtoj të gjithë punonjësve të administratës shqiptare se në fund të këtij viti do të fillojë rroga e 13-të”, tha Berisha.

Ndërkohë, ashtu si edhe në takimet e tjera elektorale, Kryeministri premtoi asfaltim të rrugëve, ndërtimin e ujësjellësave dhe kanalizimeve, ndërsa për zonën e Gramshit theksoi se me ndërtimin e hidrocentralit do të sjellë punësim për banorët dhe zhvillim të jetës së tyre.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: